29/10/2019 por Vicent Chirlaque

El cantaor xativí Pep Gimeno “Botifarra” visitarà els estudis de Llosa FM per ser entrevistat per Ariadna Huerta, directora de l’emissora, de cara a la inauguració del seu espai Casa Cuesa el proper divendres 1 de Novembre.

El popular cantant estarà acompanyat per Pablo Bas i Vicent Cerdà, gestors de l’esdeveniment, on també comptarem amb la presència a través del telèfon d’Andreu Valor, qui, junt amb Pau Chafer, serà el primer dels artistes que passaran per l’antiga alqueria que “Botifarra” ha rehabilitat i que inaugurarà esta setmana.

A més, en esta edició molt especial de “Micro Obert” comptarem amb el testimoni de la prestigiosa periodista i creadora de l’espai “Territori Sonor”, Amàlia Garrigós, Jordi Company, el conductor del programa “De banda a banda” de la ràdio d’À Punt, o Carlos Ripollés, presentador de l’espai “Els viatges de Carlos Carlos”, tots ells amics de Pep.

L’entrevista s’emetrà a través de Llosa FM este dimarts 29 d’octubre a les 14:00 hores, amb redifusió el mateix dimarts a les 23:00 i el divendres 1 de novembre a les 14:00. A més, al llarg de la setmana, també s’emetrà a través d’algunes de les ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.