Interpretació: Fuensanta López
Direcció: Joan Guijarro
Guió: David Bo
Vestuari & Escenografia: Andrej Mikulasek
Música i espai sonor: Victor Àvila i Pablo Bas
Audiovisual: Jordi Allepuz
Disseny d’il·luminació: Xavi Latorre
Producció: Clara Reverter
Producció executiva: DH Company

Contrataciones


Sinopsis

Júlia dels Ríos, una youtuber desesperada, sense feina i sense idees, rep un bagul que conté algunes possessions de la seva àvia, morta a la pandèmia. Entre elles, un disc de pissarra amb la veu perduda de Lorca. Immediatament, el seu obligat confinament es pobla de diversos personatges d’un altre temps, tots amb una estranya connexió amb el poeta, són els deliris de Júlia per la febre tancada? Només això, deliris o hi ha res més, amagat entre les ombres? Lorca Live es proposa reviure al poeta i la seva complexa xarxa de premonicions vitals i poètiques. És la pantalla blava perfecta perquè tan gran autor torni a respirar aquí. al nostre món emmascarat. Aconseguirà Júlia tornar-li la veu perduda a Federico? o serà Lorca qui acabarà per donar-hi veu?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.